POLETJE NI PRAVO BREZ NATIKAČ

Natikači so postali ženski modni hit vsakega poletja. Ženske najraje nosijo obutev, ki je bolj elegantna, izjemno privlačna in se ujema z njihovo obleko. Če upoštevamo trenutne trende in okuse ljudi, ugotovimo, da se je veliko natikačev in drugih čevljev namenjenih za nošenje v poletnem času, razvijalo v večnamensko obutev za ženske in otroke. Priljubljeni modeli za ženske vključujejo tudi visoke pete. Največji hit med čevlji pri ženskah in dekletih so ravno natikači in sandali.

Ženske nosijo natikače predvsem v času, ki ga namenijo ležanju in sončenju na plaži, igranju s svojimi otroci ali pa za nakupovanje, tudi če zunaj dežuje. Primerni so tudi za sprehode, lahko jih nosimo na kopališčih in še hitro jih lahko obujemo in snamemo iz stopal. Kadarkoli je priložnost, so natikači vedno top izbira za ženske vseh starosti, predvsem zato, ker menijo, da so v natikačih videti trendy v vseh pogledih.

Ženske, ki so previdne s stroški in zapravljanjem, lahko z natikači opravijo varčen nakup, saj so cene precej ugodne. Cena natikač pa je odvisna tudi od modela, saj najdemo na trgu velik spekter barv, materialov in oblik. Nekateri še dandanes izdelujejo natikače kar doma, dobimo pa jih lahko po razumni ceni. Če se natikači hitro obrabijo, imajo v nekaterih državah kar prodajalce na ulicah, ki za majhno plačilo nudijo popravijo čevljev.

Otroški natikači

Tudi svojim otrokom lahko dodamo nekaj glamurja in udobja na njihova stopala. Otroški natikači so odlična rešitev za naše malčke, saj so lahki in z njimi bo vaš otrok hodil lažje vsak dan. Natikače najdemo različnih oblik in na izbiro imamo vso paleto barv. Modre, roza, svetleče zlati, srebrni, takšne s kristalčki, perlami, biseri in na tisoče drugih. Lahko jih okrasimo po svoje, prišijemo razne dodatke, pentlje, s katerimi lahko zakrijemo pasove ali na trakce vtisnemo logotip. Mlada dekleta in najstniki, ki postopoma gradijo svojo osebnost in svoj osebni stil, najdejo v tej posebni obutvi dobrega zaveznika pri njihovem prizadevanju za personalizacijo. Na milijone različnih kombinacij barv in tisoče različnih modelov zagotavlja najstnikom dobro priložnost, da izberejo obliko, ki ustreza njihovemu okusu. Enostavnost, s katero jih lahko okrasite, samo povečuje njihovo vrednost. Z dobro voljo, malo mero kreativnosti, vodoodpornim lepilom in nekaj poceni ali dragih okraskov lahko ustvarite edinstvene pasove. V ustvarjanje lahko vključite svoje otroke, da si lahko sami okrasijo natikače po svoji želji in okusu skozi zabaven proces, ki bi jim pomagal gojiti občutek za ustvarjalnost in domišljijo.

Čeprav se ustvarjanje lastnih natikač sliši nekoliko zapleteno, je lažje kot si lahko mislite. Na spletu lahko najdete več vodičev, kjer boste dobili nove ideje za okraševanje.

Obstajajo pa nekakšna nenapisana pravila o nošenju natikač. Vseh natikač ni mogoče kombinirati z vsako obleko in »ne smejo« se nositi v vsaki situaciji. Natikači okrašeni z bleščečimi kamni in biseri ne bi bili najbolj primerni za dan na plaži, medtem ko tisti natikači, ki plavajo na vodi in so izdelani iz gume ne bi bili primerni za k večerni obleki, na kakšni zabavi ali poslovnem srečanju. Veljajo za udobno obutev, vendar za otroka jih izberite le, če se bo v njih počutil udobno in samozavestno.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *